top of page

Italiensk Catering

Har ni gäster till middag? - En lunch på jobbet med kollegor? - En födelsedagsfest? - Student fest kanske?

Och vid var och en av de här tillfällena vet ni inte vad ni ska laga för mat eller är ni trötta på allt det vanliga man tillagar?

OK, vi har kanske den rätta lösningen för er! - Beställ färdig mat hos oss och gör din dag enklare.

Visste ni att här hos oss kan ni beställa, förutom alla våra pizzor, sallader och pastarätter, plåtar med focaccia bröd?

 

För den som inte redan visste det, så är focaccia brödet en pizzadeg som blir ugnsbakad på plåt.

Det speciella med den här degen är att den blir mycket fluffigare än den normala pizzan och brödet är perfekt för ett buffébord

då det håller sig mjukare längre tid.

Alternativen är många och man kan kombinera olika smaker allt efter era önskemål.

Dessutom är det möjligt att lägga till pastasallad, hemmagjorda italienska desserter, brickor med de bästa sorterna av italienska charkuterier och ostar.

image00006_edited.jpg

Fylld focacciabröd - 
minst 6 pers. | 80kr per person
Mjukt & fluffygt focaccia fylld med olika smaker (storlek 50x35cm):
Italia; ruccola, buffelmozzarella, Parmaskinka, balsamvinäger kräm
Mediterranea; örtkräm, salami, oliver, kronärtskockor, soltorkade tomater, getost
Caprese; ruccola, burrataost, marinerade tomater, pestosås, basilika
Sverige; sallad, räkröra, ägg, mix av tomater, paprika, salladslök, räkor, radis
man kan kombinera olika smaker efter era önskemål.

image00005.jpeg

Lyxfat - minsta beställning 8 pers. | 250kr per person
Gorgonzolaost DOP Novara - Lagrad blåmögelost från Piemonte i norra Italien. Osten tillverkas av pastöriserad komjölk och lagras i minst 60 dagar. Välbalanserad och rund smak, mycket krämig med behaglig sälta
Pecorino al Tartufo - Hård fårost lagrad med sommar Tryffel från Toscana .Mild och elegant smak, med tydlig och riklig smak av Tryffel. Lagrad i 6 månader ca.
Toma Piemontese - Ost gjord av opastöriserad komjölk, med en mjuk konsistens. Söt och delikat med tydlig smak av mjölk, intensiv och harmonisk.
Parmigiano Reggiano Mountain Quality DOP 36 månader - Komjölk, från kor som betar på 700 meters höjd. Måttligt smulig och kornig, med ett mjukt, halmgult innandöme. Intensiv doft med toner av ros och viol och en rund, kraftig smak. En storslagen smakupplevelse. Vår Parmigiano Reggiano är lagrad 36 månader. Det kan man inte göra med all Parmigiano. Man måste ha den rätta mjölken, d v s mjölken måste ha en hög halt av kasein samt vara rik på mineraler och protein. På över 700 meters höjd är fodret helt annorlunda än på låg-slätten, detta märks sedan på mjölken och i slutändan på osten. Den får en intensiv doft med toner av ros och viol med en rund, kraftig smak. Det är detta som skiljer Parmigiano Reggiano Mountain Quality DOP från ordinär Parmigiano Reggiano.
Prosciutto di Parma - Parmaskinka lågrad i 24 månader
Spianata Calabra - Stark salami från Calabrien. De anrika Norcina-recepten som gått i arv från fäderna till sina barn, kombinerar tradition och teknik som tillsammans resulterar i företagets uppdrag: att producera högkvalitativ salami.
Capocollo Toscano - Den övre delen av nacken, som konserveras med salt och peppar. En utsökt och mycket eftertraktad charkuteri med en karakteristisk doft. Il
Salumificio artigianale Silvano Mori, som har sin bas i Torniella, en gammal medeltida by belägen på kullarna i övre Maremma Toscana, grundades år 1880 och följer en gammal tradition som har förmedlats från generation till generation.
Salame cacciatore DOP - Den klassiska jägar salamin med svartpeppar och rött vin.
Tre sorters kex, frukt & marmelad. 

18040543210632687.jpg
17985735824407449.jpg
pasta.jpg
caesar.jpg

Pastasallad och/eller Gourmetsallad - minst 8 pers. från 119kr per person
man kan kombinera olika smaker efter era önskemål.


Desserter -49 kr/st
om ni är mer än 15 pers. får ni 10% rabatt
Äkta italiensk tiramisu
Vanilj och- pistagepannacotta
Chockladbrownie med saltkolasås

17864457102038398.jpg
image00002.jpeg
bottom of page